Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Το σημείωμα που άφησε η 14χρονη

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Το σημείωμα που άφησε η 14χρονη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:10 Δημιουργία 24/05/19, 08:52

Συγκλονίζουν τα νέα; στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες μπροστά στα μάτια των επιβατών του ηλεκτρικού στο σταθμό του Μοσχάτου, όταν μια 14χρονη κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου.

Η 14χρονη αποφάσισε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με έναν 46χρονο άνδρα, ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ.

Η μητέρα και ο πατριός της είχαν ανακαλύψει την αποπλάνηση της 14χρονης από τον άντρα και τη σχέση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. Γι’ αυτό και απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου έκαναν επίσημη καταγγελία σε βάρος του 46χρονου, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σχέση της 14χρονης και του 46χρονου, όμως, δεν σταμάτησαν. Μάλιστα, φέρεται ο πατριός της να τους έπιασε να ερωτοτροπούν στο μίνι μάρκετ και να χειροδικήσει εναντίον του 46χρονου, ενώ απαγόρευσαν στην ανήλικη να έχει κάθε επαφή μαζί του.

Η μητέρα και ο πατριός της πήγαν στη συνέχεια και κατήγγειλαν τον 46χρονο στην αστυνομία για αποπλάνηση ανήλικης. Ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ παράλληλα του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τη μαθήτρια.

Είχε ενημερώσει έναν φίλο της για την απονενοημένη πράξη

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν πως την είδαν να ασχολείται πολύ ώρα με το κινητό της. Μάλιστα, στο σημείο έφτασε και ένας νεαρός ο οποίος ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές. «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει», είπε ο νεαρός.

Το σημείωμα που άφησε η 14χρονη

Επάνω στην 14χρονη βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο μιλά με τρυφερά λόγια για τον 46χρονο άντρα. «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες», γράφει η ανήλικη που αυτοκτόνησε.

Ο 46χρονος είχε σχέση και με άλλη 14χρονη

Η ΕΛ.ΑΣ. μετά από έρευνα διαπίστωσε πως ο άντρας την περίοδο 2017-2018 είχε σχέση και με άλλη 14χρονη. Μάλιστα, φέρεται να κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία καθώς είχε καταγράψει εκείνη την ανήλικη σε βίντεο κατά την διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων.

Στον Ευαγγελισμό και οι γονείς της 14χρονης που αυτοκτόνησε, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Αν σου άρεσε κάνε