Μπαράζ επιθέσεων σε όλη την Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης

Μπαράζ επιθέσεων σε όλη την Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:23 Δημιουργία 24/05/19, 09:07

Τράπεζες, εκλογικά κέντρα, διμοιρίες των ΜΑΤ, αυτοκίνητα ιδιωτών, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και όχι μόνο... Είναι όλα στο «στόχαστρο» των μπαχαλάκιδων, που κλιμακώνουν σε συχνότητα και σε ένταση της επιθέσεις τους τα τελευταία 24ωρα, καθώς φαίνεται να απολαμβάνουν ασυλία για τις πράξεις τους, αφού σπάνια γίνονται προσαγωγές και ακόμα πιο σπάνια συλλήψεις.

Ένα ακόμα κατεστραμμένο εκλογικό περίπτερο στη Γλυφάδα - Έγινε συμπλοκή, υπήρξαν τραυματίες

Οπως αναφέρει το greeknewsondemand.com έξι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με ρόπαλα και προκάλεσαν ζημιές σε εκλογικό κέντρο υποψήφιου δημάρχου στη Γλυφάδα, ενώ συνεπλάκησαν με άτομα που ήταν μέσα στο εκλογικό κέντρο τη στιγμή της επίθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, τη νύχτα της Πέμπτης έσπασαν τις τζαμαρίες και να πέταξαν μπογιές μέσα στο εκλογικό κέντρο. Εκείνη τη στιγμή, στο εκλογικό κέντρο υπήρχαν τρία άτομα, τα οποία επενέβησαν και συνεπλάκησαν με τους κουκουλοφόρους.

Μετά τη συμπλοκή, η οποία είχε αποτέλεσμα και τον τραυματισμό ορισμένων από τους εμπλεκομένους, οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή, πριν επέμβει η αστυνομία, την οποία είχαν καλέσει οι κάτοικοι της περιοχής.

Κουκουλοφόροι έκαψαν αυτοκίνητο στα Εξάρχεια

Στόχος αγνώστων έγινε για ακόμα μία φορά η διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στην οδό Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Οι επιθέσεις των κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 1.30 και διήρκησαν γύρω στα 20 λεπτά. Οι περίπου 25 άγνωστοι που αποτέλεσαν την ομάδα η οποία επιτέθηκε στους αστυνομικούς προκάλεσαν και φωτιά σε ένα αυτοκίνητο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάσθηκε τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων για να σβήσει την φωτιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και δεν έγινε καμία σύλληψη ή προσαγωγή.

Άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία τράπεζας στη Θεσσαλονίκη

Εκτεταμένες φθορές στην πρόσοψη τράπεζας στη Θεσσαλονίκη προξένησαν άγνωστοι χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 23.25 στην Εθνική Τράπεζα στη συμβολή της Λ. Βασ. Όλγας με την Ζαχαρία Παπαντωνίου και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στην τζαμαρία.

Οι δράστες, που διαφεύγουν τη σύλληψη, δεν κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιές στο ΑΤΜ, καθώς τα ρολά της τράπεζας ήταν κατεβασμένα.

Αν σου άρεσε κάνε