Νεκρός 23χρονος από τροχαίο στην Αταλάντη - Χαροπαλεύει η 15χρονη αδελφή του

Νεκρός 23χρονος από τροχαίο στην Αταλάντη - Χαροπαλεύει η 15χρονη αδελφή του

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:53 Δημιουργία 17/06/19, 14:51

Τροχαίο δυστύχημα, με ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο αδέρφια, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής κοντά στην Αταλάντη.

Κατά την πρόσκρουση έχασε τη ζωή του ο 21χρονος οδηγός, ενώ η 15χρονη αδελφή του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, τα δυο νεαρά παιδιά διέμεναν στην Αθήνα και είχαν επισκεφθεί το χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 21χρονος, που είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από τον παππού του να τού δώσει το αυτοκίνητο για να πάνε για μπάνιο με την αδελφή του. Ο παππούς δέχθηκε και τότε τα δυο αδέλφια ξεκίνησαν για τη θάλασσα.

Δυο χιλιόμετρα, ωστόσο, προτού φθάσουν στην Αταλάντη, σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα: ο 21χρονος Γιώργος -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια να προσκρούσει στις μπάρες και να βγει εκτός δρόμου κάνοντας «τούμπες»!

Στο σημείο έσπευσαν διερχόμενοι οδηγοί για να βοηθήσουν, όμως σύμφωνα με το LamiaReport, οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν ανατριχιαστικές: το εμπρόσθιο μέρος του οχήματος είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα, ενώ τα δυο αδέλφια ήταν εγκλωβισμένα στις λαμαρίνες.

Στην περιοχή έφτασαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ που απεγκλώβισαν τα δυο παιδιά. Ο 21χρονος Γιώργος, ωστόσο, ήταν ήδη νεκρός. Δίπλα του, πολύ σοβαρά τραυματισμένη έστεκε η 15χρονη αδελφή του, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Λαμίας κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του κοριτσιού, που είχε χάσει αρκετό αίμα κατά το τροχαίο δυστύχημα. Τα ξημερώματα της Δευτέρας η 15χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Αν σου άρεσε κάνε