Πανελλαδικές 2019: Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2019: Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:05 Δημιουργία 26/06/19, 12:02

Την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Ιουνίου, θα αναρτηθούν στα Λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, σε συνεργασία µε τα βαθµολογικά κέντρα, εργάζονται εντατικά προκειµένου στο τέλος της εβδοµάδας να αναρτήσουν τους βαθµούς σε όλα τα λύκεια της χώρας. Οι υποψήφιοι θα µπορούν να ενηµερωθούν και από την ιστοσελίδα του υπουργείου, αφού οι βαθµοί θα αναρτηθούν και εκεί.

Εως την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα δοθούν στους µαθητές και οι βαθµοί των ειδικών µαθηµάτων και συνεπώς από εκείνη την ηµέρα οι υποψήφιοι θα πρέπει να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την οριστική υποβολή του µηχανογραφικού, η οποία έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου. Σε περίπτωση πάντως που υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις -και λόγω της διεξαγωγής των εκλογών- το υπουργείο Παιδείας µπορεί να δώσει παράταση στην τελική ηµεροµηνία κατάθεσης του µηχανογραφικού.

Οι ενδιαφερόµενοι, όµως, θα πρέπει να συµµορφωθούν µε την οριστική ηµεροµηνία, καθώς µετά δεν γίνεται δεκτή καµία υποβολή ούτε και τροποποίηση στο δελτίο τους.

Αν σου άρεσε κάνε