Στόχος ληστών έγινε το βράδυ της Τετάρτης ένα σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή.
Η ληστεία έγινε στις 20:20, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 99, στο κέντρο του Δήμου.
Οι δύο δράστερς με την απειλή των όπλων, ακινητοποίησαν τους πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα και ανάγκασαν τους υπαλλήλους να τους δώσουν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία.
Αφού άρπαξαν τα χρήματα, έφυγαν με άγνωστο προορισμό, όπου κανείς από τους μάρτυρες ωστόσο, δεν κατάφερε να δει αν διέφυγαν με μηχανή ή με ΙΧ. Η αστυνομία κάνει έρευνες από το βράδυ για τον εντοπισμό τους.
Μήνυμα προς την ΕΕ να πιέσει τις φαρμακευτικές για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων όσον αφορά τις παραδόσεις των δόσεων των εμβολίων στο δεύτερο 3μηνο του τρέχοντος έτους έστειλε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με τον Μαργαρίτη Σχοινά στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη, αναφερόμενος στην πρότασή του για το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Η ελληνική οικονομία άντεξε, αν και κλυδωνίστηκε ισχυρά μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρων υγειονομικών, κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για το ΑΕΠ το 2020 που, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, μειώθηκε 8,2%.