Συμβουλές από τον Κωτσόβολο στους ιδιοκτήτες AirBnb

Συμβουλές από τον Κωτσόβολο στους ιδιοκτήτες AirBnb

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:53 Δημιουργία 05/07/19, 15:39

Το «λυσάρι» του Κωτσόβολου για τους ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα ακίνητά τους σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, απαντά στα βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχει κάποιος.

Όπως ποια είναι η φορολογία για τη βραχυχρόνια μίσθωση, ποιες οι αλήθειες και ποιοι οι μύθοι. Απάντηση που δίνει στον διαχειριστή του καταλύματος η Κωτσόβολος για να μπορέσει να πραγματοποιήσει ο τελευταίος βραχυχρόνιες μισθώσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών. Άλλο ένα σημαντικό ζήτημα για τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι, πώς θα επιλέξουν την κατάλληλη τιμή διανυκτέρευσης για το κατάλυμα ή αλλιώς ποια είναι η "έξυπνη" τιμολόγηση, όπως το συναντάμε στις πλατφόρμες. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικός παράγοντας που διασφαλίζει ότι το κατάλυμα είναι ανταγωνιστικό και γεμάτο τον περισσότερο καιρό που προσφέρεται για ενοικίαση.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η εμπειρία που προσφέρεται στο κατάλυμα με την πρώτη επαφή και πως η τεχνολογία θα μπορέσει να δώσει λύση στην έλλειψη reception και θυρωρού.

Απαντήσεις σε αυτά τα πρακτικά και πολύ σημαντικά ζητήματα αλλά και σε πολλά περισσότερα, σε συνδυασμό με προτάσεις εξοπλισμού αλλά και υπηρεσιών μεγιστοποιώντας έτσι τα έσοδα του καταλύματος του, δίνει η Κωτσόβολος μέσα από ανανεωμένο κατάλογο 136 σελίδων και το ειδικά σχεδιασμένο Site της.

Παράλληλα η Κωτσόβολος παρέχει premium λύσεις για να αναβαθμίσει κάποιος σε Plus το κατάλυμα του. Το Plus είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Airbnb, στην οποία περιλαμβάνονται μόνο τα σπίτια με την υψηλότερη ποιότητα και οι οικοδεσπότες που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και δέχονται τις καλύτερες κριτικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τα καταλύματά τους.

Για να πάρετε μια γεύση για τις λύσεις που προτείνει η Κωτσόβολος, υπάρχει στο YouTube στο κανάλι της όπου σας δίνεται η δυνατότητα να ξεναγηθείτε στο περίπτερο της στην 1η Athens Real Estate Expo στο Bonus επεισόδιο του TryMe.

Εκεί παρουσιάζονται premium λύσεις για να αναβαθμίσετε το κατάλυμα σας με:

- Αυτόματη κλειδαριά που μπορείτε να ελέγχεται και απομακρυσμένα για να δίνετε πρόσβαση στους επισκέπτες σας.

- Λύσεις για τον χώρο της κουζίνας όπως premium συσκευές εντοιχισμού, συσκευές για ροφήματα, συσκευές για όλα τα είδη καφέ και άλλες premium λύσεις για μικροσυσκευές.

- Λύσεις για ένα premium σαλόνι για το κατάλυμα που προσφέρει gaming κονσόλες, highend τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίες αλλά και συστήματα ήχου όπως soundbars.

- Ρομποτικές σκούπες για να έχετε πάντα το κατάλυμα σας καθαρό χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεστε εκεί και μειώνοντας έτσι το κόστος καθαρισμού, αυξάνοντας τα έσοδα σας.

- Premium λύσεις καθαριότητας όπως σκούπες stick, είδη και αξεσουάρ σιδερώματος

- Λύσεις για καλύτερη ατμόσφαιρα στο κατάλυμα σας όπως ιονιστές και αφυγραντήρες.

Αν σου άρεσε κάνε