Χρυσοχοϊδης: Να μην ζήσουμε ποτέ ξανά νέο Μάτι

Χρυσοχοϊδης: Να μην ζήσουμε ποτέ ξανά νέο Μάτι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:21 Δημιουργία 09/07/19, 14:32

Με την ξεκάθαρη αναφορά για το ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να ξαναζήσει μια ακόμα καταστροφική πυρκαγιά όπως αυτή στο Μάτι Αττικής τον περασμένο Ιούλιο ή όπως τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα το 2017 σημείωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τις βασικές κατευθύνσεις που θέλει να ακολουθήσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά τη διάρκεια παράδοσης-παραλαβής από την Όλγα Γεροβασίλη το μεσημέρι της Τρίτης.

Ξεκινώντας τη δήλωση του, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ υπουργός ανέφερε πως «είναι τιμή μου η ανάθεση του υπουργείου από τον Κ,Μητσοτάκη. Η ασφάλεια είναι το μέγιστο αγαθό. Αποστολή μας είναι να μεγενθύνουμε το αίσθημα της ασφάλειας.

Θέλω να είμαστε όλοι περήφανοι που είμαστε αστυνομικοί, που κάνουμε αυτό το λειτούργημα. Αποστολή μας να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση των Ελλήνων πολιτών».

Στη συνέχεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε πως «υπάρχουν ζητήματα που μας πληγώνουν, όπως το Μάτι. Θα υποσχεθούμε όλοι εδώ ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Ποτέ πια εφησυχασμό».

Ακόμα, είπε πως «θέλω σήμερα από εδώ να φύγουμε με ένα μήνυμα, ότι ξεκινάμε μια πορεία όπου ο καθένας μας θα αφιερωθεί στον στόχο του και θα είναι μια προσωπικότητα περήφανη, αξιοπρεπής».

Αν σου άρεσε κάνε