Πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:54 Δημιουργία 12/07/19, 12:47

Στην πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής προχώρησε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ο ΑΔΜΗΕ, μετά από τα προβλήματα που προέκυψαν από την προχθεσινή θεομηνία στην περιοχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ, «η βλάβη αποκαταστάθηκε νωρίτερα σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου. Καθοριστική συμβολή σε αυτό είχαν επίσης οι υπεργολάβοι του ΑΔΜΗΕ –που συνέβαλαν με τις δικές τους δυνάμεις στην επιχείρηση της αποκατάστασης-, αλλά και ο συντονισμός που υπήρξε από την πρώτη στιγμή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και δη το Υπουργείο Ενέργειας, το Υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τις τοπικές αρχές», αναφέρει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αποστολος Τζιτζικωστας ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης κατά σειρά σύσκεψης με αρμόδιους φορείς, στο δημαρχείο Μουδανιών, πως η πλήρης ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί σταδιακά σε όλες τις περιοχές μέχρι αργά το μεσημέρι.

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Τζιτζικώστας, επειδή αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, στην περιοχή θα παραμείνει κλιμάκιο της αυτοτελούς διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την εποπτεία του ιδίου.

Εξάλλου, δόθηκε πριν από λίγο σε κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου Ποτίδαιας - Ν.Φώκαιας, που είχε κλείσει μετά την πτώση πέντε μεταλλικών ιστών με ηλεκτροφόρα καλώδια.

Αν σου άρεσε κάνε