Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας για την Τετάρτη

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας για την Τετάρτη

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 06/08/19, 22:43

Μικρή αύξηση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας για αύριο, Τετάρτη, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 36 βαθμούς), από 17 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 24 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Νότια Κρήτη έως τους 32 βαθμούς), από 20 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα (στην Ανατολική Ρόδο έως τους 37 βαθμούς).

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Αν σου άρεσε κάνε