Ικαρία: Ούτε ίχνος της 34χρονης αστροφυσικού 48 ώρες μετά την εξαφάνισή της

Ικαρία: Ούτε ίχνος της 34χρονης αστροφυσικού 48 ώρες μετά την εξαφάνισή της

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:55 Δημιουργία 07/08/19, 10:52

Αναπάντητα ερωτηματικά, εντεινόμενη αγωνία και κανένα ίχνος. Αυτή είναι η εικόνα γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, ενώ έχουν «κλειδώσει» 48 ώρες για την αναζήτησή της.

Από χθες το βράδυ έχει μεταβεί στην Ικαρία με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να βρεθεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Οι ειδικοί της αστυνομίας θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο του κινητού τηλεφώνου, το οποίο ενώ έδειχνε ότι ήταν κλειστό από προχθές το απόγευμα, εντούτοις ξαφνικά χθες έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, όπου εντοπίζονται οι έρευνες.

Αμέσως, έγινε προσπάθεια γεωεντοπισμού από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας, η οποία δεν απέφερε καρπούς, γι' αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση στην Ικαρία του κλιμακίου της ΔΙΔΑΠ.

Παράλληλα, συνεχίζονται από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές οι έρευνες με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της αστυνομίας στη δύσβατη περιοχή Κεραμέ,

Αν σου άρεσε κάνε