Δύο συλλήψεις για εμπρησμούς σε Μεσσηνία και Ηλεία

Δύο συλλήψεις για εμπρησμούς σε Μεσσηνία και Ηλεία

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:41 Δημιουργία 15/08/19, 15:36

Δύο άνδρες, ένας 52χρονος και ένας 58χρονος, συνελήφθησαν από τις αρχές για εμπρησμούς από πρόθεση στη Μεσσηνία και στην Ηλεία.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο 52χρονος συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για διαδοχικές εστίες πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως και σε ξερά χόρτα σε πρανές της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τσακώνας – Καλού Νερού, του δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία.

Η προσαγωγή του πραγματοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ και ακολούθησε η σύλληψή του από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας. Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Αντιεισαγγελέας.

Παράλληλα, χθες συνελήφθη - στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας - ένας 58χρονος, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία.

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με την συνδρομή κλιμακίου Κ.Α.Ε.Ε Δυτικής Ελλάδας.

Αν σου άρεσε κάνε