«Άδειασμα» ΠΟΑΣΥ στον Μπαλάσκα για τα «σκουπίδια» στα Εξάρχεια

«Άδειασμα» ΠΟΑΣΥ στον Μπαλάσκα για τα «σκουπίδια» στα Εξάρχεια

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:15 Δημιουργία 27/08/19, 16:11

Σαφείς αποστάσεις από τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Στράτο Μπαλάσκα, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις χθεσινές δηλώσεις του περί «σκουπιδιών μεταναστών» στα Εξάρχεια, παίρνει την Τρίτη η Ομοσπονδία.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση της, η ΠΟΑΣΥ υποστηρίζει ότι «οι απόψεις που διατυπώθηκαν δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την Ομοσπονδία μας, πολλώ δε μάλλον τους Έλληνες αστυνομικούς που δείχνουν καθημερινά και αδιαμφισβήτητα το ανθρώπινο πρόσωπό τους και ως εκ τούτου, άμεσα θα συγκληθούν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανά της».

Παράλληλα, η ΠΟΑΣΥ επισημαίνει, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκπροσώπησή της από τον αντιπρόεδρο Θεμάτων Μελετών-Επιμόρφωσης Αστυνομικών, ότι στο δημόσιο λόγο την εκπροσωπούν αποκλειστικά και μόνο ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 4 του καταστατικού της.

Τέλος, η Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι «διαχρονικά έχει εκφράσει και συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της στην κοινωνία. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του ανθρώπου, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, ιδιότητας ή οτιδήποτε άλλου, είναι αδιαπραγμάτευτος».

Αν σου άρεσε κάνε