Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τραγάνα – Αταλάντη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Τραγάνα – Αταλάντη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:48 Δημιουργία 13/09/19, 16:46

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς Άνω Διάβασης.

Ειδικότερα, από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης 17 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στο τμήμα από Α/Κ Τραγάνας έως τον Α/Κ Αταλάντης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω του αριστερού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Επισημαίνεται ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων.

Αν σου άρεσε κάνε