Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας για τα εργασιακά

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας για τα εργασιακά

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 17/09/19, 19:55

Σε εξέλιξη είναι από τις 7 το απόγευμα της Τρίτης συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια που αντιτίθεται στις διατάξεις για τα εργασιακά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ο «αναπτυξιακός» νόμος που έφερε η κυβέρνηση, δίνει γη και ύδωρ στους «επενδυτές», με παράλληλο τσάκισμα στα εναπομείναντα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Είναι φανερή πλέον η επιχείρηση να μπει στο γύψο το συνδικαλιστικό κίνημα, η συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση των εργαζομένων. Μετά από 10 χρόνια κρίσης και τριών μνημονίων, που σαν οδοστρωτήρας πέρασαν πάνω από τις ζωές μας και μας ανάγκασαν να πληρώσουμε την κρίση τους, έρχονται τώρα να μας χρεώσουν εκ νέου την ανάπτυξή τους».

Λόγω της συγκέντρωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικές λεωφόρους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου, στην Αμαλίας και στην Βασ. Σοφίας προς Σύνταγμα.

Θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή πότε και αναμένεται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να επεκταθούν στην Ομόνοια και στη Σταδίου.

Αν σου άρεσε κάνε