Χαλάει ο καιρός από απόψε

Χαλάει ο καιρός από απόψε

ΕΛΛΑΔΑ UPD 07:59 Δημιουργία 02/10/19, 07:53

Χαλάει ο καιρός από απόψε, με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά.

Σταδιακά έως την Κυριακή ο υδράργυρος ολοένα και θα κατεβαίνει.

Για σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά κυρίως στα δυτικά και την βόρεια Ελλάδα. Ο καιρός θα είναι αίθριος, με νεφώσεις να αναπτύσσονται σταδιακά από το απόγευμα σε αρκετές περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως και 5 μποφόρ, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια το πρωί ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Αν σου άρεσε κάνε