Ανεβαίνει η θερμοκρασία και υποχωρούν οι βροχές για την Τετάρτη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και υποχωρούν οι βροχές για την Τετάρτη

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 08/10/19, 22:15

Μικρή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας για αύριο, Τετάρτη, με τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών να υποχωρούν και τη θερμοκρασία να σημειώνει οριακή άνοδο, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και στη θάλασσα Κυθήρων ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Αν σου άρεσε κάνε