Η μητέρα και ο αδερφός του εκδότη Π. Μαυρίκου νεκροί στη Δραπετσώνα

Η μητέρα και ο αδερφός του εκδότη Π. Μαυρίκου νεκροί στη Δραπετσώνα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:10 Δημιουργία 09/10/19, 19:09

Στην μητέρα και τον αδερφό του Παναγιώτη Μαυρίκου, που πέθανε πριν τρία χρόνια στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, ανήκουν οι δύο σωροί που εντοπίστηκαν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως μεταφέρει το ΑΜΠΕ, οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και πρόκειται να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, πρόκειται για την Σοφία Μαυρίκου 75 ετών και τον Θεόδωρο Μαυρίκο 53 ετών, μητέρα και αδερφό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, που πριν τρία χρόνια είχε χάσει τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά εν κινήσει, ενώ βρισκόταν στην Αττική Οδό και αναμενόταν να καταθέσει στον ανακριτή για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών.

Το ίδιο δημοσίευμα μεταφέρει μαρτυρίες που περιγράφουν πως το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα στην προσπάθεια να περάσει τις μπάρες πίσω από φορτηγό και στη συνέχεια έπεσε με ταχύτητα στη θάλασσα, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και δύο σκυλιά, το ένα εκ των οποίων κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να σωθεί.

Αν σου άρεσε κάνε