Έπεσαν 6.650 κεραυνοί μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας

Έπεσαν 6.650 κεραυνοί μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:37 Δημιουργία 04/11/19, 15:35

Πάνω από 6.500 κεραυνοί σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας μέχρι τις 14:00.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo.gr, μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας είχαν καταγραφεί 6.650 κεραυνοί στην ευρύτερη περιοχή και οι 3.500 από αυτούς εντός της ελληνικής επικράτειας.

Πλησιάζει στην Αθήνα η κακοκαιρία

Ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας θα βρεθούν στο «μάτι» της κακοκαιρίας μέσα στις επόμενες ώρες καθώς το μέτωπο κινείται προς τα ανατολικά ενώ θα επηρεαστεί και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ώρες η κακοκαιρία έπληξε τη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, το Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Νότια Πελοπόννησο.

Για τις επόμενες ώρες οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το εσωτερικό της Θεσσαλίας, τα Δωδεκάνησα ενώ προς το βράδυ και οι Κυκλάδες.

Μάλιστα, περιοχικά προγνωστικά μοντέλα υψηλής ανάλυσης μπορούν να δώσουν με ακρίβεια και λεπτομέρεια τις περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο αλλά και την ένταση της ηλεκτρικής δραστηριότητας.

Αν σου άρεσε κάνε