Κορυδαλλός: Ολοκληρώνονται τα έργα του μετρό στην πλ. Ελευθερίας

Κορυδαλλός: Ολοκληρώνονται τα έργα του μετρό στην πλ. Ελευθερίας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:44 Δημιουργία 13/11/19, 15:42

Επανέρχεται η κυκλοφορία των οχημάτων περιμετρικά της πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό τις επόμενες ημέρες καθώς ολοκληρώνονται οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό.

Πρόκειται για έργα διαμόρφωσης του ευρύτερου χώρου, ενόψει της λειτουργίας του Σταθμού Μετρό. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κορυδαλλού, «με την παράδοση στην κυκλοφορία μπαίνουν στην τελική ευθεία και οι εργασίες στο εσωτερικό της πλατείας, καθώς και η λειτουργία του Μετρό, που θα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες κατοίκους, επιχειρήσεις και επισκέπτες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της πόλης και αναδεικνύοντας την σε πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή».

Με αφορμή την ολοκλήρωση των έργων αλλά και ενόψει των χριστουγεννιάτικων ημερών, ο Δήμος Κορυδαλλού προσκαλεί τους επιχειρηματίες και τους εμπόρους να προσέλθουν την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 15.30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να συζητήσουν διάφορες προτάσεις και ιδέες, που θα ενισχύσουν την αγοραστική κίνηση των καταστημάτων και θα αναβαθμίσουν την εικόνα της πόλης.

Αν σου άρεσε κάνε