Βέροια: Εντοπίστηκε 65χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Βέροια: Εντοπίστηκε 65χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:31 Δημιουργία 11/12/19, 14:30

Αίσιο τέλος είχε περιπέτεια για εξηνταπεντάχρονο οδηγό στην Ημαθία, το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε το πρωί από τα ορμητικά νερά, στην προσπάθειά του να περάσει διάβαση του Τριποτάμου, που «φούσκωσε» εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής.

Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, φέρεται να κινδύνευσε, καθώς τα νερά άρχισαν να μπαίνουν στην καμπίνα του αυτοκινήτου του, αλλά τελικά κατάφερε να απεγκλωβιστεί εγκαίρως με τις δικές του δυνάμεις.

Κάτοικος της περιοχής που περνούσε από το σημείο (σ.σ. διάβαση τύπου «ιρλανδική» που βρίσκεται ανάμεσα σε Βέροια και Μακροχώρι) αντιλήφθηκε το συμβάν και προσφέρθηκε να μεταφέρει τον 65χρονο στο σπίτι του.

Εκείνος, μόλις συνήλθε, ενημέρωσε την ασφαλιστική εταιρεία του αυτοκινήτου του, χωρίς να επικοινωνήσει όμως με την Πυροσβεστική ή την Αστυνομία, που στο μεταξύ είχαν ξεκινήσει επιχείρηση προσέγγισης του αυτοκινήτου του, καθώς μέχρι τότε η τύχη του αγνοείτο.

Τελικά, γύρω στις 11 το πρωί, και περίπου τρεις ώρες μετά την αρχική κλήση που δέχθηκε η Πυροσβεστική από διερχόμενο οδηγό, η ασφαλιστική εταιρεία ενημέρωσε ότι ο 65χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Αν σου άρεσε κάνε