Περιοδεία Κεραμέως σε Λάρισα και Καρδίτσα

Περιοδεία Κεραμέως σε Λάρισα και Καρδίτσα

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 11/12/19, 21:44

Τη Λάρισα και την Καρδίτσα θα επισκεφτεί την Παρασκευή και το Σάββατο, 13 και 14 Δεκεμβρίου, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο προγράμματος περιοδειών στην Περιφέρεια.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την Παρασκευή η κ. Κεραμέως θα επισκεφθεί δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της Λάρισας και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης, θα μεταβεί στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 16:30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Το Σάββατο, η υπουργός θα έχει επαφές με εκπροσώπους εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Καρδίτσας, με φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και με άλλους φορείς της περιοχής, ενώ θα συναντήσει τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του διημέρου, η κ. Κεραμέως θα συναντηθεί με τοπικούς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε Καρδίτσας.

Αν σου άρεσε κάνε