Σύλληψη 44χρονου για διακίνηση ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

Σύλληψη 44χρονου για διακίνηση ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 24/12/19, 19:28

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης ένας 44χρονος που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του και αφού ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς, σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.016 γραμμάρια κάνναβη, το χρηματικό ποσό των 1.010 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, 118 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και διάφορα εξαρτήματα-καθαριστικά όπλου. Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αν σου άρεσε κάνε