Περιφέρεια Αττικής: Πάνω από 98.000 διπλώματα οδήγησης σε τρεις μήνες

Περιφέρεια Αττικής: Πάνω από 98.000 διπλώματα οδήγησης σε τρεις μήνες

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:44 Δημιουργία 30/12/19, 19:42

Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών οι οποίοι επί περίπου 1,5 χρόνο αδυνατούσαν να παραλάβουν τις άδειες οδήγησης τους, μπήκε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης 98.012 διπλωμάτων, τονίζει η Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτό κατέστη δυνατό κατόπιν παρέμβασης του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος επισκέφθηκε τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών προκειμένου να «ευχαριστήσει αλλά και να συγχαρεί τους εργαζόμενους για την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που επέδειξαν, δουλεύοντας υπερωριακά και τα Σαββατοκύριακα, εδώ και 3 μήνες».

«Είμαι περήφανος για το στελεχιακό δυναμικό της Διεύθυνσης μεταφορών το οποίο συγχαίρω, καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας να υπερβούμε εαυτόν για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Μέσα σε 3 μήνες κάναμε όσα δεν έγιναν σε 1. 5 χρόνο», ανέφερε ο Περιφερειάρχης και επέβλεψε τη διαδικασία, παραδίδοντας και ο ίδιος διπλώματα σε πολίτες.

Σήμερα ο μέσος χρόνος διεκπεραίωσης των αιτημάτων που υποβάλλονται στις Διευθύνσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών, πλέον ανέρχεται κατά μέσο όρο στον ένα με ενάμιση μήνα, από τους τέσσερεις μήνες και άνω στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε ότι από τις αρχές Ιανουαρίου εντάσσεται σταδιακά η εξυπηρέτηση των ΚΕΠ της Αττικής στο Τμήμα Εξυπηρέτησης ΚΕΠ που εδρεύει στον Κεντρικό Τομέα, το οποίο χαρακτήρισε μια καινοτόμα πρωτοβουλία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αν σου άρεσε κάνε