Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Βίλια και Κάρυστος λόγω της κακοκαιρίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Βίλια και Κάρυστος λόγω της κακοκαιρίας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:34 Δημιουργία 02/01/20, 15:21

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ανακηρύχθηκαν σήμερα, Πέμπτη, τα Βίλια Αττικής και η Κάρυστος λόγω της έντονης κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών που έχει προκαλέσει προβλήματα στις εν λόγω περιοχές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, κηρύσσονται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας:

τις Δ.Ε. Βιλίων, Ερυθρών και Οινόης του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (παγετός, χιονοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 29-12-2019, καθώς και

τις Κοινότητες Καρύστου, Αετού και Καλυβίων του Δήμου Καρύστου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών (πλημμύρες, κατολισθήσεις) που προέκυψαν από τις έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 30-12-2019.

Η βοήθεια Πατούλη

Εξάλλου, η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε την Πέμπτη πως στέλνει επτά μηχανήματα για τον εκχιονισμό περιοχών της Μάνδρας για τη διαδικασία αποκατάστασης των δρόμων όπου σημειώθηκαν έντονες χιονοπτώσεις όπως το κέντρο των Βιλίων.

Αν σου άρεσε κάνε