Στόχος οπαδών του ΠΑΟΚ τα γραφεία Καλαφάτη και Ράπτη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Στόχος οπαδών του ΠΑΟΚ τα γραφεία Καλαφάτη και Ράπτη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 19:52 Δημιουργία 29/01/20, 19:46

Στόχος φθορών από οπαδούς του ΠΑΟΚ έγινε την Τετάρτη το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης και γραμματέα της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος, Σταύρου Καλαφάτη, ως διαμαρτυρία για τη σημερινή τροπολογία που ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ στη Βουλή.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, οι δράστες (από την Αστυνομία χαρακτηρίζονται μέχρι στιγμής "άγνωστοι") μπήκαν στην πολυκατοικία, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο, έγραψαν στους τοίχους συνθήματα, κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και πέταξαν τρικάκια για τον ΠΑΟΚ.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Σε δήλωση του, ο κ. Καλαφάτης ανέφερε πως ότι επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους είπε τι δεν επιθυμεί τη δίωξη των 20 ατόμων που προσήχθησαν κατά την έφοδό τους στο πολιτικό του γραφείο.

«Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία», υπογράμμισε ο κ. Καλαφάτης.

Νωρίτερα το απόγευμα ομάδα ατόμων φώναξε συνθήματα έξω από το γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη, στην οδό Εγνατία και στη συνέχεια αποχώρησε.

Σημειώνεται πως αύριο, Πέμπτη, οπαδοί του ΠΑΟΚ διοργανώνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά των κυβερνητικών πολιτικών.

Αν σου άρεσε κάνε