Απολυμάνσεις σε κτίρια από την Περ. Αττικής για τον κοροναϊό

Απολυμάνσεις σε κτίρια από την Περ. Αττικής για τον κοροναϊό

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 17/03/20, 17:31

Συνεργεία απολύμανσης κτηρίων για την προστασία των εργαζομένων από τον κοροναϊό διέθεσε η Περιφέρεια Αττικής, ανταποκρινόμενη άμεσα στα σχετικά αιτήματα υπουργείων και φορέων.

Ειδικότερα, από τον Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα συνεργεία της πραγματοποίησαν απολυμάνσεις στα υπουργεία Εργασίας και Υγείας, στα Αστυνομικά Τμήματα Αλίμου και Μοσχάτου, στο Κολέγιο Αθηνών, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στο 1ο Κέντρο Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Δ΄ Αθήνας), στη Διεύθυνση Μεταφορών Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας, στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ στο Γαλάτσι.

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε, επίσης, σε όλο το κτήριο της Περιφέρειας Αττικής. Παράλληλα, μεικτά κλιμάκια βάσει πιστοποιημένων διαδικασιών προχώρησαν σε απολυμάνσεις στα κτήρια των Δικαστηρίων στην Ευελπίδων, στον Άρειο Πάγο, στις εγκαταστάσεις του Πρωτοδικείου, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία απολύμανσης στο Ειρηνοδικείο και στο Πταισματοδικείο.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τη συγκεκριμένη δράση, επισήμανε πως «για την αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης υγειονομικής κρίσης, απαιτείται η συστράτευση όλων μας και σε αυτή την εθνική μάχη η Περιφέρεια Αττικής είναι παρούσα».

Αν σου άρεσε κάνε