Στα 25 τα θύματα του κοροναϊού στην Ελλάδα

Στα 25 τα θύματα του κοροναϊού στην Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 26/03/20, 16:16

Σε 25 ανέρχεται μέχρι στιγμής ο αριθμός των θυμάτων από τον κοροναϊό στην Ελλάδα, με ακόμα δύο άτομα να καταλήγουν από τη νόσο τις τελευταίες ώρες.

Πρόκειται για ένα 64χρονος άνδρα από τη Δαμασκηνιά Κοζάνης -ένα από τα χωριά που έχουν τεθεί εδώ και αρκετές μέρες σε πλήρη καραντίνα- που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για 8 - 9 μέρες.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΙ ότι έφυγε από την ζωή ένας κάτοικος της περιοχής 70 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Με κοροναϊό νοσηλεύεται και η σύζυγός του αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σημειώνεται πως νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης είχε ανακοινωθεί ο θάνατος ενός 46χρονου στρατιωτικού από την Ξάνθη που νοσηλευόταν στην Αλεξανδρούπολη.

Συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τετάρτης, ανέρχονται στα 821 με 134 συμπολίτες να νοσηλεύονται, στην πλειοψηφία τους άνδρες, με τους 53 εξ αυτών να είναι διασωληνωμένοι.

Αν σου άρεσε κάνε