Στείλτε μήνυμα στους Γερμανούς: Μην αγοράζετε προϊόντα τους!

Στείλτε μήνυμα στους Γερμανούς: Μην αγοράζετε προϊόντα τους!

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:42 Δημιουργία 21/04/20, 13:11

Το xrimaonline.gr σηκώνει τη «σημαία» στη μάχη που πρέπει να δώσουμε όλοι, πρώτα ως Ευρωπαίοι πολίτες και μετά ως Έλληνες και ως Ελληνίδες, κατά των γερμανικών προϊόντων.

Ζητάμε από κάθε πολίτη να μποϋκοτάρει την αγορά γερμανικών προϊόντων, για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην Καγκελάριο Μέρκελ και στους δορυφόρους της. Να τους δώσουμε να καταλάβουν, ότι δεν μπορούν να παίζουν με τους Ευρωπαίους πολίτες, την ώρα μάλιστα που χάνονται χιλιάδες άνθρωποι από την επέλαση του κορονοϊού.

Το σύνθημα πρέπει από όλους μας να είναι ένα: Ούτε ένα ευρώ στους Γερμανούς! Ούτε ένα ευρώ μέχρι να καταλάβουν ότι η Ευρώπη δεν είναι τσιφλίκι τους! Ούτε ένα ευρώ σε όσους αντιμετωπίζουν την Ευρώπη μέσα από μια μικρολογιστική αντίληψη. Ούτε ένα ευρώ σε εκείνους, που δεν καταλαβαίνουν ότι συμμετέχουν σε ένα συνεταιρισμό λαών και κρατών.

Ζητάμε από όσες και όσους διαβάσετε αυτό το κείμενο, το οποίο θα μεταφραστεί στα Αγγλικά – Γερμανικά – Γαλλικά - Ιταλικά και Ισπανικά, να το υπογράψετε ως κείμενο διαμαρτυρίας κατά των Γερμανών.

Το κείμενο με τις υπογραφές θα αποσταλεί στην Καγκελάριο, κυρία Μέρκελ και σε όλους τους επικεφαλής των Ευρωπαϊκών Κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

Σημειώνεται ότι το barcode για τα γερμανικά προϊόντα είναι 400-440.

Μπείτε στο παρακάτω link, για να υπογράψετε το κείμενο διαμαρτυρίας

https://www.xrimaonline.gr/petition?fbclid=IwAR00zXDexgxwfAJLkfRzh1-XvLEn6dieZ-D4cfhJ7dXRyEVhjDT-00W5a6Q

Αν σου άρεσε κάνε