Δυο συλλήψεις σε συγκρούσεις οπαδών στην Πάτρα

Δυο συλλήψεις σε συγκρούσεις οπαδών στην Πάτρα

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 09/06/20, 15:32

Δεν κατάφεραν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Πάτρα, οι γύρω στους 30 οπαδοί της ΑΕΚ που έκαναν πορεία με μηχανάκια μέσα στην πόλη και τα έβαλαν με την... Αστυνομία που προσπάθησε να τους σταματήσει, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δυο από αυτούς και να ταυτοποιηθούν άλλοι δυο που αναζητούνται!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν να πλησιάσουν με άγριες διαθέσεις στα γραφεία των οπαδών του «δικέφαλου» της Θεσσαλονίκης που ήταν συγκεντρωμένοι για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των Play Off με τον Ολυμπιακό.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τους δύο νεαρούς κατέσχεσαν δύο πτυσσόμενους σουγιάδες και υπολείμματα ναυτικής φωτοβολίδας που εκτοξεύτηκε προς τα γραφεία. Άλλοι τρεις νεαροί εγκατέλειψαν στον τόπο του περιστατικού τρία μηχανάκια τα οποία κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράβαση των νόμων για τα όπλα και τα είδη πυροτεχνίας και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Οι έρευνες συνεχίζονται για την σύλληψη των δύο που διέφυγαν και την ταυτοποίηση των υπόλοιπων συνεργών τους.

Αν σου άρεσε κάνε