Την επιμέλεια της 10χρονης Μαρκέλλας θα ζητήσει ο αδελφός της

Την επιμέλεια της 10χρονης Μαρκέλλας θα ζητήσει ο αδελφός της

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 16/06/20, 14:24

Στην Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης μετέβη το πρωί της Τρίτης για να ενημερωθεί και να συζητήσει ο αδελφός της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν επέστρεφε από το σχολείο στην περιοχή Κάτω Τούμπα, και τελικά εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στην Καλαμαριά, επίσης κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες για το τι μεσολάβησε.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Ανθούλα Ανάσογλου, σε περίπτωση που το περιβάλλον της μητέρας κριθεί ακατάλληλο, τότε ο αδερφός της θα ζητήσει την επιμέλειά της. «Ετοιμάζουμε μια αίτηση, θα γίνει έρευνα για το περιβάλλον. Προτάσσουμε πάνω απ' όλα το σπίτι στο οποίο ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, το οποίο είναι το σπίτι της γιαγιάς» είπε η δικηγόρος.

Η ίδια έκανε γνωστό πως ο αδελφός της 10χρονης ζήτησε άδεια για να την επισκεφθεί, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται,

Η κ. Ανάσογλου σημείωσε πως το παιδί είναι καλά και πρώτο μέλημα είναι να ξεχάσει την εμπειρία αυτή. Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι είναι θέμα ωρών, έστω λίγων ημερών, η σύλληψη της γυναίκας που άρπαξε τη Μαρκέλλα από την Τούμπα.

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης.

Αν σου άρεσε κάνε