Προσήχθη η ύποπτη κοκκινομάλλα για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Προσήχθη η ύποπτη κοκκινομάλλα για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 17/06/20, 18:37

Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα η ύποπτη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Η γυναίκα προσήχθη από τους αστυνομικούς που την εντόπισαν στην Παραλία Κατερίνης. Ακόμη η προσαγωγή δεν έχει μετατραπεί σε σύλληψη, αφού η γυναίκα πρέπει να αναγνωρισθεί, αλλά και να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι γειτόνισσα της οικογένειας του δεκάχρονου παιδιού.

Κυρίως η ύποπτη θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στο πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση θρίλερ. Η γυναίκα που προσήχθη φέρεται να ανήκει στο φιλικό ή και οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας.

Μεγάλα ερωτηματικά, επίσης, έχουν προκύψει μετά τον εντοπισμό ουσιών στο αίμα της 10χρονης τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για περίπου 48 ώρες. Όπως προέκυψε από τις τοξικολογικές εξετάσεις, πρόκειται για συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών -το λεγόμενο «speedball»- τα οποία όμως δρουν ανεξάρτητα.

Τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στην 10χρονη μαθήτρια προκαλούν αμνησία, ενώ επιφέρουν και μείωση των αναστολών. Από την άλλη πλευρά, η κοκαΐνη που της χορηγήθηκε κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό, ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.

Αν σου άρεσε κάνε