Καιρός: 30άρια στην Αττική - Τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά

Καιρός: 30άρια στην Αττική - Τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά

ΕΛΛΑΔΑ UPD 08:47 Δημιουργία 25/06/20, 08:40

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται σήμερα κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται επίσης νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αν σου άρεσε κάνε