Θεοδωρικάκος: Τι προσφέρει το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Θεοδωρικάκος: Τι προσφέρει το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:01 Δημιουργία 01/08/20, 15:58

«Το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, που εξελίσσεται σε όλη την Ελλάδα συνολικού προϋπολογισμού 2,5 δισ. ευρώ θα έχει σημαντικά αποτελέσματα στις αναπτυξιακές προοπτικές κάθε κοινωνίας, στην ποιότητα ζωής των πολιτών και στο αίσθημα ασφάλειας», δήλωσε σήμερα από τα Χανιά ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός επισκέφθηκε το δημαρχείο Χανίων, όπου κατά την διάρκεια σύσκεψης ανακοίνωσε την ένταξη έργων στα Χανιά ύψους 19,5 εκατομμυρίων ευρώ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στο δήμο Χανίων.

Από τα Χανιά ο κ. Θεοδωρικάκος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για την Κρήτη, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την σύνθεση των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης σε πολλές περιοχές της χώρας, ανακοίνωσε ότι με νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών στα τέλη Αυγούστου το θέμα θα λυθεί, ώστε να μπορούν οι δήμαρχοι να είναι μέλη των ΔΣ αυτών των Οργανισμών χωρίς να είναι υποχρεωτικό να είναι πρόεδροι του ΔΣ, επισημαίνοντας ότι η πρωτοβουλία αυτή θα έχει αναδρομική ισχύ.

Αν σου άρεσε κάνε