Θετική στον κορονοϊό γυναίκα εφοριακός στη Λάρισα

Θετική στον κορονοϊό γυναίκα εφοριακός στη Λάρισα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:45 Δημιουργία 06/08/20, 13:45

Άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού διαπιστώθηκε σε γυναίκα εφοριακό η οποία εργάζεται στο παράρτημα Λάρισας της Ε΄ Υποδιεύθυνσης της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) Θεσσαλονίκης (πρώην ΣΔΟΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εφοριακός είχε προσέλθει κανονικά στην εργασία της την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη όταν ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα έλαβε άδεια. Στη συνέχεια έκανε το τεστ το οποίο και έδειξε ότι είναι θετική στον κορονοϊό, όπως μετέδωσε το larissanet.gr

Τα γραφεία της υπηρεσίας θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο Παρασκευή – μετά από απόφαση της τοπικής διοίκησης και αφού έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις με τα κεντρικά – ενώ ήδη πραγματοποιήθηκε απολύμανση.

Σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας από την προσεχή Δευτέρα 10 Αυγούστου αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση την Κυριακή 9 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα σε γυναίκα εφοριακό, καθώς νωρίτερα επιβεβαιώθηκε πως είναι θετική στον ιό εφοριακός που εργάζεται στη ΔΟΥ Λάρισας.

Υπενθυμίζεται πως χτες Τετάρτη στη Λάρισα καταγράφηκαν οκτώ κρούσματα. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε 24 ώρες στην περιοχή έχουν υπάρξει εννέα κρούσματα συνολικά.

Αν σου άρεσε κάνε