Σύλληψη Ολλανδού για βιασμό Σουηδέζας σε μπαρ στη Ρόδο

Σύλληψη Ολλανδού για βιασμό Σουηδέζας σε μπαρ στη Ρόδο

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 07/08/20, 10:41

Ένας 23χρονος Ολλανδός συνελήφθη σε μπαρ στη Ρόδο μετά από καταγγελία μιας 27χρονης Σουηδέζας τουρίστριας ότι την βίασε στην τουαλέτα του μπαρ του ξενοδοχείο τους, όπου διασκέδαζε μαζί με τρεις φίλες της.

Η κοπέλα κατέθεσε στην Ασφάλεια ότι ο φερόμενος ως δράστης την ακολούθησε, την έσπρωξε μέσα στην τουαλέτα, της κατέβασε το παντελόνι και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της, ενώ δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ. Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι δεν γνωρίζει αν η ασφάλεια που έχει την καλύπτει σε περίπτωση βιασμού.

Βάσει της περιγραφής που έδωσε η 27χρονη, οι αστυνομικοί προσήγαν τον 23χρονο Ολλανδό, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για βιασμό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Ο νεαρός αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι ο ίδιος και ένας φίλος του έκαναν παρέα με τις Σουηδέζες και πήγαν μαζί σε αρκετά μπαρ. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι η 27χρονη χόρευε και φιλιόταν με όλους, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε τα παντελόνια της.

Όπως είπε, η φίλη της του ζήτησε να πάει στις τουαλέτες να δει αν είναι καλά η 27χρονη και την είδε να φιλιέται με έναν άγνωστο. Επέστρεψε στην παρέα, αλλά όταν ξαναπήγε στην τουαλέτα βρήκε την 27χρονη να στέλνει μηνύματα το κινητό της κλαίγοντας και ξαφνικά άρχισε να τον χτυπάει χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να φύγει μαζί με τον φίλο του.

Αν σου άρεσε κάνε