Μήνυμα στον Χρυσοχοΐδη από ένα παιδί που διακυβεύεται το μέλλον του

Μήνυμα στον Χρυσοχοΐδη από ένα παιδί που διακυβεύεται το μέλλον του

ΕΛΛΑΔΑ UPD 22:10 Δημιουργία 07/08/20, 20:02

Μήνυμα προς την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στέλνει ο Δημοσθένης Σταυρόπουλος από τη Μεσσηνία.

Ο νεαρός Δημοσθένης, συμμετείχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις ως απόφοιτος ΕΠΑΛ με στόχο να εισαχθεί στη Σχολή Αστυφυλάκων και για αυτό το λόγο συμμετείχε στις προκαταρκτικές εξετάσεις ιδιωτών υποψηφίων.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, στις 15 Ιουνίου έλαβε μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες, όταν στο αγώνισμα των 1.000 μ. υπέστη σοβαρή θλάση δεξιάς ποδοκνημικής.

Ο τραυματισμός του είχε ως συνέπεια να εγκαταλείψει τη δοκιμασία και να εξεταστεί από γιατρό της υπηρεσίας, ο οποίος του έδωσε αναβολή μέχρι τις 24 Ιουλίου. Σημειώνεται πως την ίδια μέρα (την ημέρα του τραυματισμού) παρόμοια διάγνωση είχε κάνει και ιδιώτη ορθοπεδικό, δίνοντας στον Δημοσθένη σχετική
φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπείες, ενώ παρόμοια διάγνωση έγινε και στο Γ.Ν.Π. «ΤΖΑΝΕΙΟ» στις 23 Ιουνίου.

Ωστόσο, παρά την πιστή τήρηση της αγωγής, ο χρόνος ανάρρωσης δεν ήταν αρκετός με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να μην καταφέρει να ολοκληρώσει τη δοκιμασία στις 24 Ιουλίου. Ο ίδιος, ανέφερε το πρόβλημα στην αρμόδια επιτροπή και εξετάστηκε εκ νέου από γιατρό της υπηρεσίας, με τον πρόεδρο της επιτροπής να τον ενημερώνει πως δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δοκιμασίες και πως θα κριθεί ως «μη ικανός».

Ο Δημοσθένης ζητά να του δοθεί η δυνατότητα εκ νέου συμμετοχής στις αθλητικές δοκιμασίες ώστε να ολοκληρώσει αυτές επιτυχώς και να εισαχθεί στη Σχολή Αστυφυλάκων.

Αν σου άρεσε κάνε