Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 31/08/20, 14:33

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από αύριο, Τρίτη 1/9, έως και την Πέμπτη 3/9, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Τα μέτρα λαμβάνονται λόγω εργασιών που θα γίνουν σε Ημαθία και Πιερία.

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού.

Η εναλλακτική διαδρομή προς Αθήνα

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής και συγκεκριμένα: στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου τα οχήματα θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγαθούπολης θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Αν σου άρεσε κάνε