Θετική στον κορονοϊό μητέρα που συμμετείχε σε κατάληψη για τις μάσκες

Θετική στον κορονοϊό μητέρα που συμμετείχε σε κατάληψη για τις μάσκες

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:27 Δημιουργία 16/09/20, 15:12

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα ύστερα από ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, πρόκειται για μητέρα -υπάλληλο νοσοκομείου- η οποία πρωτοστατούσε στο κίνημα αρνητών της μάσκας στην Πάτρα και είχε σπεύσει μάλιστα να στηρίξει την κατάληψη σχολείου στην οποία συμμετείχε ο γιος της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα,τα αυξημένα κρούσματα στην Αχαΐα -χθες ανακοινώθηκαν τέσσερα- προβληματίζουν τους αρμόδιους, ενώ την ίδια ώρα τρία σχολεία στην Πάτρα και ένα στην Αχαΐα έμειναν κλειστά λόγω του λουκέτου που έβαλαν σε αυτά οι αποκαλούμενοι μαθητές-αρνητές της μάσκας, παρακινούμενοι σε πολλές περιπτώσεις και από τους γονείς τους.

«Εγώ τη μάσκα δεν την αποχωρίζομαι», λέει η μητέρα του μαθητή

Μιλώντας ωστόσο στο Open TV και στην ΕΡΤ 1, η μητέρα του παιδιού, κ. Ευαγγελία, που βρέθηκε θετική στον ιό, έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας. Εξήγησε ότι πέρασε χθες το πρωί από το 2 ΓΕΛ όπου είναι μαθητής ο γιος της για να του δώσει χρήματα. Τόνισε επίσης ότι η κατάληψη στο σχολείο δεν γίνεται για τη μη χρήση μάσκας, αλλά το αίτημα τους είναι ολιγομελή τμήματα, τεστ covid για τους καθηγητές και περισσότερες καθαρίστριες. «Δεν είναι αρνητές της μάσκας, όπως δεν είμαι και εγώ αρνητής της μάσκας. Εγώ τη μάσκα δεν την αποχωρίζομαι», ξεκαθάρισε και εξήγησε ότι «σε μια συζήτηση με τους καθηγητές ήρθε σε αντιπαράθεση λέγοντας ότι τα παιδιά έχουν ένα δίκιο γιατί η μάσκα από μόνη της δεν έχει την προστασία που χρήζει. Χρειάζεται και απόσταση».

Αν σου άρεσε κάνε