Κλείνουν περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες από τα μεσάνυχτα στην Αττική

Κλείνουν περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες από τα μεσάνυχτα στην Αττική

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:21 Δημιουργία 25/09/20, 18:06

Το κλείσιμο των καταστημάτων πώλησης αλκοολούχων ποτών (περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες) στην Αττική και σε άλλες επιβαρυμένες περιοχές της Ελλάδας από τον κορονοϊό με ισχύ από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί, με ισχύ από αύριο, Σάββατο, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας στην ενημέρωση για την πορεία της νόσου από το υπουργείο Υγείας

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, «είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, εξαρτάται απ' όλους. Η Πολιτεία παρακολουθεί στενά.

Η κυβέρνηση αποφάσισε τον περιορισμό λειτουργίας καταστημάτων όπως περίπτερα και μίνι μάρκετ από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί στην Αττική. Από το μέτρο εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα».

Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι τα επιπλέον μέτρα που ανακοινώθηκαν και θα ισχύσουν από αύριο Σάββατο, στις 5 το πρωί, αφορούν τις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές, δηλαδή την Αττική, τη Μύκονο, τη Χαλκιδική και άλλες.

Επιπλέον ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 5 τα ξημερώματα.

Ακόμα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως τα Τρίκαλα εισάγονται σε «καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων».

Αν σου άρεσε κάνε