Εντοπίστηκαν 18 κρούσματα κορονοϊού σε εργοστάσιο στη Λιβαδειά

Εντοπίστηκαν 18 κρούσματα κορονοϊού σε εργοστάσιο στη Λιβαδειά

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 20/10/20, 16:52

Νέος συναγερμός για την εξάπλωση του κορονοϊού σε εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα σήμανε την Τρίτη, μετά από την καταγραφή 18 κρουσμάτων της νόσου σε σε εκκοκκιστήριο στη Λιβαδειά.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η ιχνηλάτηση επιβεβαιωμένου κρούσματος από άλλο εργοστάσιο αποκάλυψε άλλους 18 ασθενείς covid-19, χτυπώντας καμπανάκι στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Η ιχνηλάτηση των επαφών των νέων κρουσμάτων έχει ξεκινήσει, ωστόσο η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς ακουμπά πολλές δεκάδες πολιτών, αφού εκτός από συγγενείς και φίλους υπάρχουν και οι παραγωγοί που ήρθαν σε επαφή με το χώρο, αυτή την περίοδο.

Θυμίζουμε ότι στην περιοχή της Λιβαδειάς τις προηγούμενες ημέρες η εξέλιξη της νόσου με επιβεβαιωμένα κρούσματα είχε οδηγήσει σε συναγερμό στο χώρο της εκπαίδευσης με κλείσιμο τμημάτων από τρεις σχολικές μονάδες και συγκεκριμένα του Τμήματος Β1 του 2ου Γυμνασίου, των Τμημάτων Α1, Γ1 και Γ1 Θετικής Κατεύθυνσης του 2ου Γενικού Λυκείου μέχρι 26 Οκτωβρίου και των Τμημάτων Γ Αισθητικής, Γ Κομμωτικής & Γ Νοσηλευτικής μέχρι 30 Οκτωβρίου.

Αν σου άρεσε κάνε