Αλ. Κούγιας για κορονο-πάρτι: «Τελείως διαφορετική η πραγματικότητα - Δεν γνώριζε το ξενοδοχείο»

Αλ. Κούγιας για κορονο-πάρτι: «Τελείως διαφορετική η πραγματικότητα - Δεν γνώριζε το ξενοδοχείο»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:41 Δημιουργία 09/11/20, 18:21

Σε γραπτή δήλωσή του, ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου που συνελήφθη και κατηγορείται για διοργάνωση πάρτι εν μέσω lockdown, αναφέρει πως η διοίκηση δε γνώριζε τίποτα για το συμβάν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο πάρτι συμμετείχαν 31 άτομα, μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Μετά την καταγγελία πολίτη, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, λίγο πριν από τις 02:30, όπου και συνέλαβαν την 24χρονη ιδιοκτήτρια.

Στην 24χρονη που κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί μετάδοσης το Sars-Cov-2 και για διατάραξη κοινής ειρήνης, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ αντίστοιχη ποινή επιβλήθηκε και σε όσους συμμετείχαν χωρίς να φορούν μάσκα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη δήλωση του Αλ. Κούγια:

«Κανένα πάρτι δεν διοργανώθηκε. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα, και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην Αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή».

Αν σου άρεσε κάνε