Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 8χρονος Γιάννης - Νοσηλεύθηκε λόγω σπάνιας επιπλοκής κορονοϊού [Βίντεο]

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 8χρονος Γιάννης - Νοσηλεύθηκε λόγω σπάνιας επιπλοκής κορονοϊού [Βίντεο]

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:53 Δημιουργία 10/12/20, 13:41

Με μεγάλη συγκίνηση, δάκρυα χαράς και χειροκροτήματα από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό βγήκε χθες ο μικρός Γιάννης από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Πατρών.

Ο πατέρας του 8χρονου, που έδωσε μάχη με μια σπάνια επιπλοκή του κορονοϊού, σε δηλώσεις του στο protothema.gr, ανέφερε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το παιδί μου κατάφερε να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Είναι στην αγκαλιά της μαμάς του, σε δωμάτιο του νοσοκομείου. Η δύναμη ψυχής του γιου μου να τα καταφέρει, έχει συγκινήσει τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και εμένα τον ίδιο που αν και πατέρας του, δεν μπορώ να πιστέψω τη δύναμη αυτού του μικρού παιδιού.

Φοβόμασταν ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η διασωληνωση του , πράγμα το οποίο αποφεύχθηκε. Χτες που βγήκε από τη ΜΕΘ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, μας είχαν ετοιμάσει ένα μικρό event για να τον κάνουν χαρούμενο. Με χειροκροτήματα και χαμόγελα έγινε η έξοδός του από τη ΜΕΘ και συγκινηθήκαμε όλοι. Τα αδέρφια του, τον περιμένουν με αγωνία στο σπίτι, όταν μας το επιτρέψουν οι γιατροί. Σήμερα, είναι η σύζυγός μου μαζί του στο νοσοκομείο, εγώ του μίλησα με βιντεοκλήση σήμερα το πρωί και δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου»

Ο μικρός Γιάννης και η οικογένειά του, ελπίζουν πως εντός των επόμενων ημερών, θα έχουν την άδεια των γιατρών, να επιστρέψουν στο σπίτι τους, οπότε και θα μπορέσει να ανοίξει το δώρο Χριστουγέννων του!

Αν σου άρεσε κάνε