Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γ. Λεβεντάκης για πυροβολισμό πυγμάχου

Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γ. Λεβεντάκης για πυροβολισμό πυγμάχου

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:49 Δημιουργία 16/12/20, 17:28

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στο γιό του γνωστού εφοπλιστή Γ. Λεβεντάκη, Γιάννη, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 33χρονος εφοπλιστής που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του σε ερωτικό ριάλιτι και ο 32χρονος Έλληνας, φαίνεται να πυροβόλησαν και ξυλοκόπησαν με σιδερογροθιά, έναν 32χρονο Αλβανό πρώην πυγμάχο, έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι.

Την ταυτότητά του αποκάλυψε ο ίδιος ο πατέρας του κατηγορούμενου, εφοπλιστής Γ. Λεβεντάκης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο. Το παιδί δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Ούτε σε ξυλοδαρμό ενεπλάκη, ούτε σε πυροβολισμό. Ούτε όπλο είχε μαζί του. Μόνο κάποια χρήματα, ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο ήταν σε πολλούς φακέλους για πληρωμές του πληρώματος. Το άλλο παιδί, είναι ανιψιός μου και υπάλληλος της εταιρείας. Τον Αλβανό δεν τον γνωρίζει καν...»

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του κατηγορούμενου εφοπλιστή: «Ο εντολέας μου αρνείται όσα του αποδίδονται. Το θύμα δεν τον αναγνωρίζει καν»

Και οι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή το πρωί.

Στον εισαγγελέα ο γιος του εφοπλιστή για την επίθεση κατά 32χρονου Αλβανού στο Περιστέρι - Ποιος είναι

Αν σου άρεσε κάνε