Τον Φεβρουάριο οι μαζικοί εμβολιασμοί

Τον Φεβρουάριο οι μαζικοί εμβολιασμοί

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:34 Δημιουργία 18/12/20, 13:31

Τον Φεβρουάριο τοποθετεί το Μαξίμου τον μαζικό εμβολιασμό, όπως τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, εκφράζοντας τις ελπίδες ότι στις αρχές του καλοκαιριού θα έχει εμβολιαστεί ένα 60-70% του πληθυσμού.

Η ίδια απέκρουσε τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για καθυστέρηση της κυβέρνησης στο ζήτημα των εμβολίων. «Η ΕΕ είναι ο ενιαίος αγοραστής, δεν εξαρτάται το ζήτημα από τα κράτη μέλη, κάνεις δεν παίρνει περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που του αναλογεί», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Σχετικά με τον αν θα αποφασιστούν μέτρα τύπου Δυτικής Αττικής και σε άλλες επιβαρυμένες περιοχές της χώρας, η κυρία Πελώνη τόνισε πως αναμένεται μέσα στην ημέρα η εισήγηση της επιτροπής.

Απαντώντας στις κατηγορίες παραγόντων της Αυτοδιοίκησης ότι υπήρξε καθυστέρηση των αρμοδίων Κυβερνητικών παραγόντων να κάνουν ελέγχους στη Δυτική Αττική, να ενημερώσουν τους φορείς αλλά και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, είπε: «Εδώ και δυο εβδομάδες γίνονται προειδοποιήσεις σε συγκεκριμένες περιοχές» και τόνισε ότι την καλύτερη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε περιοχή την έχουν οι τοπικοί άρχοντες.

Σχετικά με τα εορταστικά ρεβεγιόν, η κυρία Πελώνη συνέστησε να μην αλλάξει ο κόσμος την επαφή του πέραν του γνωστού του στενού κύκλου.

Αν σου άρεσε κάνε