Συνάντηση Σακελλαροπούλου με την Αγγελοπούλου για την «Ελλάδα 2021»

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με την Αγγελοπούλου για την «Ελλάδα 2021»

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 22/12/20, 13:36

Mε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε την Τρίτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Πρόεδρος της Επιτροπής παρουσίασε αναλυτικά το έργο της Επιτροπής ενόψει της έναρξης της επετειακής χρονιάς. Επίσης, δώρισε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την πρώτη συλλογή του Νομισματικού Προγράμματος της Επιτροπής, που αποτελείται από 14 νομίσματα σπάνιας συλλεκτικής αξίας στα οποία απεικονίζονται εμβληματικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά επισκέφθηκα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την οποία ενημέρωσα για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ενόψει της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της επετειακής χρονιάς, μπορώ να πω ότι έχουμε ήδη κερδίσει κάποια στοιχήματα: της συμμετοχής, με την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών και φορέων σε όλη τη χώρα, της οικουμενικότητας, με την κινητοποίηση του Eλληνισμού σε όλο τον κόσμο.

Όλοι μαζί, με το συντονιστικό ρόλο της Επιτροπής μας, διαμορφώσαμε ένα πρόγραμμα δράσεων που τιμά την ιστορία μας και παράλληλα αφήνει ένα αποτύπωμα για το μέλλον. Στην ίδια λογική κινούνται και οι εμβληματικές δράσεις που θα υλοποιήσει η ίδια η Επιτροπή μας για τις οποίες επίσης ενημέρωσα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τέλος, δώρισα στην Πρόεδρο μια συλλογή του Νομισματικού Προγράμματος της Επιτροπής, μια πολύτιμη και με συναισθηματική αξία συλλογή, μέσα από το οποίο θα χρηματοδοτηθούν σημαντικές δράσεις. Είμαι σίγουρη ότι με την συνεργασία όλων μας 2021 θα είναι για εμάς τους Έλληνες η χρονιά της αυτοπεποίθησης και της περηφάνειας».

Αν σου άρεσε κάνε