Ηράκλειο: 2,5 εκατ. ευρώ για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της Σπιναλόγκας

Ηράκλειο: 2,5 εκατ. ευρώ για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της Σπιναλόγκας

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 07/01/21, 21:55

Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ θα επιχορηγηθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της νήσου Σπιναλόγκας.

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή από το υπουργείο Εσωτερικών ενώ σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός μεταξύ άλλων ανέφερε :

" Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για την περιοχή μας, αφού μετά την γνωστοποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Υπ. Παιδείας - Τουρισμού) για την αναβάθμιση και ανωτατοποίηση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης, έχουμε μια ακόμα σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο μας, αυτήν της χρηματοδότησης από το υπουργείο Εσωτερικών - μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ - για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της νήσου Σπιναλόγκας.

Πρόκειται για μια απόλυτα θετική εξέλιξη ! Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του "Ελλάδα 2021" κ. Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη η οποία κατά την επίσκεψή της στην Ελούντα, αποδέχτηκε και προώθησε το αίτημα του δήμου Αγίου Νικολάου, στο υπουργείο Εσωτερικών».

Αν σου άρεσε κάνε