Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο Μετρό

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο Μετρό

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:03 Δημιουργία 14/01/21, 15:45

TAGS

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε ο άγριος ξυλοδαρμός που δέχτηκε ο εργαζόμενος του ΜΕΤΡΟ στην Ομόνοια.

Η εισαγγελία διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ θα αποτιμηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως χθες το μεσημέρι, ο άτυχος υπάλληλος δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση δύο νεαρών όταν τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα.

Οι νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ και όταν εκείνος αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα και τον χτύπησαν με κλωτσιές.

Την ίδια ώρα, προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών και για τον εντοπισμό των αγνώστων που έχουν τοιχοκολλήσει αφίσες στο Χαλάνδρι δασπείροντας ψευδείς ειδήσεις για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζουν και υλικό από τις κάμερες γύρω από την Ομόνοια προκειμένου να δουν πού κατέφυγαν οι δράστες, ενώ έμπειροι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίησή τους.

Αν σου άρεσε κάνε