Προκλητικός Μπουντούρης κατά Μπεκατώρου: «Κανένας βιασμός -Άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της»

Προκλητικός Μπουντούρης κατά Μπεκατώρου: «Κανένας βιασμός -Άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:06 Δημιουργία 20/01/21, 15:54

Τουλάχιστον προκλητικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του Τάσου Μπουντούρη στην εκπομπή του Alpha «Τ-Live», σχετικά με την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου με αφορμή την παρέμβαση που έγινε έξω από το σπίτι του και τα συνθήματα που γράφτηκαν, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Αυτές οι αναρτήσεις ήταν γελοίες, ήταν αστείο. Έγινε σχόλιο σε μια φίλη μου. Έχω βγει 400 φορές στις ειδήσεις και λέω ότι δεν είμαι κατά της βίας των γυναικών. Είμαι κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται. Αυτά τα συνθήματα δεν έχουν να κάνουν με τις αναρτήσεις που έκανα. Σας το υπογράφω. Τα συνθήματα έχουν γίνει από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΙΟ, από το δικό του κύκλωμα., τον κ. Γιάννη Αθανασίου. Εγώ είμαι εν εξάλλω. Τα συνθήματα και η απειλή για τη ζωή μου με κάνουν να φοβάμαι. Θέλω να καταγγείλω δημόσια τη δράση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να γίνεται η ίδια κατήγορος και δικαστής. Με απαράδεκτη πολιτική θέλει να πάρει την Ομοσπονδία. Δεν θα τολμήσει κανείς να ακουμπήσει την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Έχει το 95% υπέρ της».

Στη συνέχεια, όταν η παρουσιάστρια έκανε λόγο για διαφορετική άποψη της κοινής γνώμης, εκείνος είπε: «Θα παραβλέπουμε τους δικηγόρους και τους Εισαγγελείς; Την ελληνική νομοθεσία; Δικτακτορία έχουμε; Τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε; Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου».

Όταν του επισημάνθηκε οτι το κεφάλαιο της Σοφιας Μπεκατώρου δεν έχει κλείσει, εκείνος είπε οτι δεν υπάρχει καν θέμα βιασμού: «Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Να μάθουμε την αλήθεια. Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη. Είμαι πιο δεξιός και από τον Πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό. Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας».

Αν σου άρεσε κάνε