Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Θεατρικές αφηγήσεις μέσω ραδιοφώνου και διαδικτύου

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Θεατρικές αφηγήσεις μέσω ραδιοφώνου και διαδικτύου

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:38 Δημιουργία 21/01/21, 14:12

Οι «Αφηγήσεις στα FM», η νέα ραδιοφωνική και διαδικτυακή δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά συνεχίζεται με τον Τσιμάρα Τζανάτο ο οποίος διαβάζει για τους ακροατές δύο έργα που φέρνουν την υπογραφή του, τα «Δεσποινίς Δυστυχία» και «Αχινός».

Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό τον πρώτο κύκλο Αφηγήσεων θα ακολουθήσουν ο σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς στις 31/ 1 και ο ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης στις 7/2

Γιατί τα θέατρα μπορεί να είναι κλειστά, οι καλλιτέχνες όμως συνεχίζουν να επικοινωνούν μαζί μας. Με κάθε μέσο διαθέσιμο, υψώνουν τη φωνή τους και συναντούν τους ακροατές στη σφαίρα της μυθοπλασίας και της αφήγησης.

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές συναντήσεις -αφηγήσεις είναι διάρκειας περίπου 30 λεπτών έκαστη, μεταδίδονται από το Kανάλι 1- Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά , στις 18.00 με παράλληλη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ως podcasts.

Η νέα ραδιοφωνική και διαδικτυακή δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις στα FM» πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4

Αν σου άρεσε κάνε