Επιβεβαιώνει την Μπεκατώρου η αθλήτρια που κακοποιήθηκε όταν ήταν 11 ετών

Επιβεβαιώνει την Μπεκατώρου η αθλήτρια που κακοποιήθηκε όταν ήταν 11 ετών

ΕΛΛΑΔΑ UPD 22:03 Δημιουργία 21/01/21, 22:00

Η αθλήτρια για την οποία ενημέρωσε την Εισαγγελία η Σοφία Μπεκατώρο ότι υπέστη στα 11 της χρόνια βιασμό από τον τότε προπονητή της, επιβεβαίωσε το γεγονός της κακοποίησής της.

«Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους, θυμάται η κοπέλα που σήμερα είναι 201 ετών.Ημουν 14 όταν το είπα. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. ‘Εφυγε βράδυ ο προπονητής», ανέφερε μιλώντας στο OPEN TV..

«Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ’ έξω απ’ έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», λέει η αθλήτρια που παραμένει μέλος της Εθνικής Ιστιοπλοϊκής Ομάδας με παγκόσμιες διακρίσεις αλλά και φοιτήτρια.

«Είχαμε ζητήσει περιοριστικά μέτρα. Επρεπε ή να διαφυλάξουν εμένα οι γονείς μου ή να γίνει ένας διασυρμός σε ένα ολόκληρο χωριό, που θα ήταν πάρα πολύ βαρύ για εμένα, 11 χρόνων. Οπότε αποφασίσαμε να μην το κινήσουμε νομικά, πέρα από το να απευθυνθούμε στο συμβούλιο τότε του Ομίλου, οι οποίοι απλά έθαψαν το θέμα. Απλά κοίταξαν να με διασύρουν σε ένα ολόκληρο χωριό».

Το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να καταθέσει.

Αν σου άρεσε κάνε